heading4

Elsbeth Boerboom is een betrokken coach die een luisterend oor combineert met een scherpe blik. Met haar veelzijdige bedrijfservaring dringt zij snel door tot de kern van de zaak. elsbethMet mildheid en humor biedt zij nieuwe perspectieven. Zij is ook praktisch met oog voor het grotere geheel. Op managementniveau adviseert zij op het gebied van leiderschap en strategie en bij het ontwikkelen en uitvoeren van veranderingen, waarbij de samenwerking centraal staat. Daarnaast begeleidt zij als coach professionals bij het vergroten van hun effectiviteit in het werk, door het ontwikkelen van vaardigheden of het werken aan persoonlijke thema's.

Elsbeth Boerboom volgde opleidingen in coaching en persoonlijke ontwikkeling, waarvan de belangrijkste; 3 jarige opleiding van Phoenix Opleidingen in Utrecht en een specialisatie professioneel begeleiden van organisaties. Zij is NLP practitionar en gecertificeerd voor Cultural Transformation Tools van Barrett.

Daarvoor gaf zij leiding aan een familiebedrijf en trad op als interim manager en adviseur. Als adviseur is zij zich steeds meer gaan focussen op de menselijke factor in organisaties. Aandachtsgebieden daarbij zijn professionele dienstverlening en ondernemerschap in brede zin.

Zij begon haar loopbaan als advocaat bij De Brauw en maakte deel uit van een management team van The Walt Disney, alvorens een INSEAD MBA te behalen. Hiermee heeft zij een gevarieerde organisatie-ervaring.

Elsbeth Boerboom woont met haar gezin in Gorssel.

Zij is actief als vrijwilliger voor The Hunger Project, een organisatie die zich inzet voor een duurzame wereld en de eigen kracht van mensen centraal stelt. www.thehungerproject.nl

Zij vervult en vervulde diverse bestuursfuncties waaronder voorzitter van de communicatiecommissie DHV (1200 leden) h.t en secretaris van de Dutch Insead alumni Association e.t.. Zij is geïnteresseerd in duurzaamheidsvraagstukken en lid van de Sustainability Group of the Dutch IAA.